Protecció de dades

APLIQUEM LA NOVA NORMATIVA DE PROTECCIO DE DADES

Estem adequant la nostra Política de Privacitat a la nova normativa de protecció de dades europea, el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD), que properament entrarà en vigor. A partir del 25 de maig protegirem les vostres dades segons els nous requeriments de la norma europea, que comporta que:

– El Responsable del tractament de les vostres dades personals és la editora digital opinió socialdemòcrata, en cas que eaquest tractament es produís..

– La finalitat del tractament de les dades personals és, de produir-se, exclusivament la de gestionar la vostra vinculació amb el diari digital en cas de correspondència o comentaris lliures als articles publicats.

– Opinió socialdemòcrata no amagtzema ni conserva, les vostres dades, les quals no seran en cap cas comunicades a tercers sense el vostre previ consentiment i tampoc es produiran transferències a entitats d’altres països ni a organitzacions internacionals.

– Opinió socialdemòcrata no se serveix de cookies ni de cap filtre de control de   visites i visualitzacions.

Per tal d’autoritzar el tractament de dades personals i amb la finalitat que puguem seguir-vos informant de les nostres activitats, us demanem que us prengueu el temps d’introduir les vostres dades al formulari del següent enllaç: info@elrepublica.cat 

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat de les vostres dades segons preveu la norma.

Si t'ha resultat interessant l'article, comparteix-lo!